Слушалките Apple AirPods Max са доста скъпи

Apple представи най-новия си продукт, а това са премиум слушалките AirPods Max, които обхващат цялата ушна мида. Ти са с цени от около 600 евро и включват технология за активно шумопотискане, адаптивен еквалайзер и чип H1 за висококачествена безжична връзка през Bluetooth 5.0.

С един заряд на батерията се достига автономност до 20 часа, а зареждането става през Lighning порт. Управлението на някои функционалности става чрез дигитална коронка, която е вдъхновена от дизайна на бутона на Apple Watch, и жестове с докосване. Наличен е хардуерен бутон за превключване на режимите за потискане на шума.

Слушалките имат и сензори за носене, които позволяват паузиране и възстановяване на плейбека при съответно сваляне и слагане. Вградени са общо девет микрофона, като шест от тях се използват от системата за шумопотискане. Функционалността адаптивен еквалайзер настройва звука в реално време в зависимост от източника и околната среда.

Използвана е и технология Spatial Audio за въвличащо звуково изживяване чрез виртуално и динамично позициониране на звука в пространството. За да се възползвате от максималните възможности на слушалките трябва да разполагате с някои от актуалните продукти на компанията.

Дизайнът на модела е отличителен, но поне на мен не ми допада визуално. Използвана е дишаща материя на лентата за глава, която ограничава натиска. Тя самата е стоманена и с телескопична форма, позволяваща завъртането на слушалките. Липсва опция за сгъване. Цветовите опции са сив, син, зелен и розов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *