Бетата на мобилната версия на League of Legends вече е достъпна и в България

Riot Games обявиха, че отворената бета версия на мобилната игра League of Legends: Wild Rift ще бъде достъпна в нови региони, между които Европа, Близкия изток и Северна Африка, Русия и Турция, считано от 10-ти декември. Играчите в тези региони ще имат пълен достъп до Wild Rift на мобилни устройства с Android и iOS. Играчите ще имат възможност да избират между 43 героя.

Новите региони, които ще могат да играят Wild Rift са последните, които Riot добавя през 2020, но от компанията обявиха, че работят, за да направят достъпна магията на мобилната версия на League of Legends в цял свят, като в САЩ се очаква това да се случи през 2021.

За да отпразнува премиерата на Wild Rift в региона, Riot Games са подготвили голямо онлайн събитие с гръмкото наименование „Битката на барона“. В онлайн празненството ще се включат стриймъри от цял свят, които ще се изправят в епична гейминг битка. Live стриймът може да бъде гледан в YouTube:

Още една добра новина е, че играчите от регионите, които вече имат достъп, ще могат да използват вече съществуващите си Riot Games акаунти и да печелят награди, базирани на времето, което прекарват и паричните си инвестиции в PC версията на League of Legends. От Riot обещават и още много изненади.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *