neosat с коледна промоция за сателитна телевизия

neosat предлага промоция за коледните празници с отстъпки до 26%, предоставен приемник без допълнително заплащане и включен монтаж. Коледното намаление важи за пакетите Класик, Класик Нео и пакет Премиум и е за период от шест месеца от стартиране на услугата за възползвалите се в срока на кампанията.

Пакет Класик Хит с включени над 100 ТВ канала (40+ HD) се предлага на цена от 10,99 лв./месец, вместо редовната такса от 14,99 лв. Пакетът Класик Нео Хит е на цена 14,99 лв./месец, вместо от 18,59 лв., с включени всички канали от пакет Класик и с възможност за избор на допълнителни тематични добавки.

Премиум Хит също е с включено оборудване и монтаж без допълнително заплащане и е на стойност 20,99 лв./месец за срок от шест месеца, вместо 25,99 лв. Този вариант включва богата колекция от над 200 ТВ канала (100+ HD) с различно информационно и тематично съдържание.

Коледните предложения са достъпни за всички настоящи и бъдещи потребители и от neosat отново предоставят пълна свобода на клиентите си, които могат сами да избират за какъв срок да заплащат услугата, като минималният период е един месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *