Huawei има нова сервизна кампания с празнични намаления

Huawei стартира нова сервизна програма под надслов „Сезонът на подаръците“, която е в сила в периода 16-ти декември 2020 г. – 31 януари 2021 г. Клиентите на компанията могат да подменят повредения си екран, заден капак и/или основен модул с до 50% отстъпка за някои модели. Добавяйки 5 лева към стойността на ремонта при подмяна на екран или основен модул, получавате възможност да вземете нов заден панел. Списъкът на всичките резервни части с отстъпка и цените можете да проверите на официалната страница на Кампанията.

По време на кампанията, клиентите могат да освежат външния вид на устройството си с 40% отстъпка. От компанията предлагат матирани протектори за екрана, както и много други нови протектори за задните панели на устройствата. Протекторите за екран или задни панели се предлагат за модели, чийто размер на екрана е по-малък или равен на 7 инча.

Собствениците на Huawei устройства могат да си подарят и безплатно почистване и дезинфекция на мобилни телефони, таблети, лаптопи, смарт часовници, смарт гривни и слушалки.

Участието в кампанията става в Центъра за обслужване на клиенти в София на ул. „Леге“ N6 или чрез услугата „От врата до врата“. Тя включва безплатна за потребителя куриерска услуга, към сервиза и обратно към собственика на устройството, която може да се заяви на номер 0800 18818 всеки делничен ден от 9 до 18 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *