Каква беше 2020 за Huawei

Huawei изпраща една доста предизвикателна година, което разбира се се дължи на американските санкции срещу компанията. Тя дори продаде филиала си Honor. Въпреки това обаче Huawei отново предложи някои доста висококачествени продукти. През настоящата година у нас дори дебютираха два нови типа продукти на производителя, а именно преносими компютри и аудио устройства.

След като компанията загуби достъпа си до услугите и приложенията на Google, Huawei въведе собствената си платформа Huawei Mobile Services и съответният магазин за приложения AppGallery. Съдържанието в него продължава да се разраства, а освен това моделите на компанията имат и лесен достъп до много от приложенията и игрите за Android, които не изискват Google Play Services.

Huawei доста успешно разширява екосистемата си от продукти отвъд смартфоните, които ни бяха добре познати и от преди това. Радваме се, че имахме възможност да изпробваме голяма част от новите устройства на компанията, а днес ще ви припомним и ревютата ни на някои от тях.

И така ето кои нови устройства на компанията ни впечатлиха през настоящата година:

FreeBuds Studio

Първите слушалки от компанията, които обхващат изцяло ушната мида. Те включват стилен дизайн, 40-милиметрови говорители за висококачествен звук и активно шумопотискане. Освен това дизайнът им е много приятен, а и се използва безжична технология за свързване. В комплект с тях има калъф за съхранение. Моделът поддържа и решение за адаптивно шумопотискане в зависимост от околните условия.

FreeBuds Pro

Са новите изцяло безжични слушалки от тип тапа, които имат подобрен дизайн и са компактни. Тук отново е налична технология за активно шумопотискане, а качеството на звука и обажданията е на високо ниво. Те се зареждат през кейс, който от своя страна може да бъде зареждан безжично. И тук има адаптивна технология за шумопотискане.

Watch GT 2 Pro

Това е най-новото попълнение в успешната серия часовници на компанията. Този модел също предлага една от любимите черти на Watch GT 2, а именно издръжливост до две седмици с един заряд на батерията. В случая една от основните добавки е възможността за безжично зареждане.

MateBook X Pro

Тази година у нас дебютираха и лаптопите на компанията, а флагманът сред тях е MateBook X Pro. Той предлага висока производителност, като е тънък, има сензорен екран и може да се свързва много лесно с телефоните на компанията чрез системата Huawei Share.

Mate 40 Pro

Най-новият флагман в серия Mate отскоро е наличен и у нас, като отново предлага най-добрата камера сред конкуренцията и хардуер от високо ниво. Сред основните му параметри са 6.76″ OLED дисплей, чипсет Kirin 9000, 8GB RAM, 256GB за съхранение и батерия с капацитет 4400 mAh. Основната камера включва 50MP Ultra Vision Camera, 20MP Cine Camera и 12MP сензор с телефото обектив и OIS.

P40 Pro и P40 lite

По-рано през годината дебютираха и моделите от новата серия P40 – P40 lite и P40 Pro, които все още са добри предложения в съответно ниския към среден и висок класове. lite версията е с 6.4“ Full HD+ дисплей, чипсет Kirin 810, 6GB RAM, 128GB за съхранение, четворна основна камера с 48MP сензор и 4200 mAh батерия. P40 Pro от своя страна е с 6.58″ OLED екран, чипсет Kirin 990 5G, 8GB RAM, 256GB за съхранение и 4200 mAh батерия. Основната камера включва 50MP Ultra Vision с OIS, 40MP Cine Camera, 12MP Super Sensing сензор с телефото обектив и OIS и 3D ToF.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *