The Mandalorian е най-пиратстваният сериал през 2020

Едва ли за много от вас ще е изненадващ фактът, че най-пиратстваният сериал през 2020 е хитовото заглавие на Disney, The Mandalorian. Данните за това идват от анализ на TorrentFreak, а новият сериал детронира Игра на Тронове (Game of Thrones), който държеше титлата през изминалите седем години.

Една от основните причини за излизането начело на The Mandalorian е, че услугата през, която е достъпен той, Disney Plus, не е налична в редица региони на света, включително България. Към края на миналата година тя е имала 80 милиона абонати, което е с 13 милиона повече спрямо септември. За сравнение Netflix има над 190 милиона абонати.

Но да се върнем към класацията за пиратствано съдържание. На втора позиция е продукцията на Amazon, The Boys, която е и сред най-популярните в Prime Video. Третото място се държи от Westworld на HBO. Следват Vikings, Star Trek: Picard, Rick and Morty, The Walking Dead, The Outsider, The Arrow и The Flash.

Междувременно The Mandalorian беше подновен за още един сезон, който се надяваме да се появи скоро, а Disney подготвя и нов сериал във вселената на Междузвездни войни – The Book of Boba Fett. Изпълнителен продуцент на новия сериал ще е създателят на The Mandalorian Джон Фавро, а освен това в него ще вземат дейно участие Дейв Филони (Star Wars Rebels) и Робърт Родригес. Вече познатите ни персонажи на Boba Fett и Fennec Shand от последните епизоди на The Mandalorian ще имат основно участие в новата продукция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *