OnePlus Band дава до 14 дни издръжливост с един заряд

Споделете публикацията:

OnePlus вече се нарежда сред компаниите предлагащи носими устройства с анонса на фитнес гривната OnePlus Band. Тя има 1.1-инчов AMOLED дисплей със сензорно управление и без хардуерни бутони. Резолюцията е 126 x 294 пиксела, като има и 37 циферблата. Моделът е с тегло 22.6 грама (корпус и каишка).

В комплект с гривната идва черна каишка, но отделно могат да бъдат закупени още сина и сиво-оранжева. Устройството може да проследява 12 вида тренировки и има 5ATM и IP68 сертификации за водоустойчивост. Безжичната връзка със смартфона става с Bluetooth 5.0, а зареждането с отделен адаптер. С един заряд се постига издръжливост до две седмици.

Гривната отчита пулс, нива на кислород в кръвта и качеството на съня. За синхронизиране на данните се разчита на приложението OnePlus Health. OnePlus Band ще дебютира в Индия с цена от около 30 евро. Очакваме скоро моделът да достигне и до други региони.

Очакваме скоро компанията да представи и първия си смарт часовник. Освен това през март компанията би трябвало да анонсира и новата си серия смартфони OnePlus 9.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.