Акцентни заглавия в HBO GO за месец януари

Този месец онлайн стрийминг платформата HBO GO включва някои нови сериали и филми, с които можете да запълните свободното си време. Сред сериалите открояваме „Аз, вещицата ІІ“ (A Discovery of Witches), чиито всички епизоди вече са в платформата. Освен това на 15.01 дебютира петият сезон на Магьосниците (The Magicians V), а в началото на него Джулия, Алис, Елиът, Марго, Пени и останалите от групата скърбят за трагичната загуба на Куентин и се опитват да свикнат със завръщането на магията.

Вампири: Наследство ІІІ (Legacies III) ще се появи на 22.01, а в него ще се срещнете с дъщерята на Клаус Микелсон 17 годишната Хоуп, близначките на Аларик Солцман Лизи и Джоузи и с други млади хора, които порастват в необикновена среда, поощрявани да дават най-доброто от себе си, въпреки изначално лошата си природа.

Сред по-интересните според нас нови филми са Добрият лъжец от 24.01, като част от сюжета е изкусният мошеник Рой Кортни, който се е насочил към поредната си жертва наскоро овдовялата милионерка Бети МакЛийш. Двамата се озовават в същинско минно поле, осеяно с коварни лъжи, опасности, интриги и предателства. Легендите Хелън Мирън и Иън Маккелън за първи път си партнират на големия екран и ни потапят в един интелигентен и пълен с напрежение трилър за тайните, които хората крият, и лъжите, с които живеят.

Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ще е наличен в последния ден на януари и е изпълнена с обрати история, разказана от самата Харли. Когато Роман Сайонис, най-нарцистичният злодей в Готъм и предания му помощник Зас вземат на прицел младо момиче на име Кас, издирването обръща града с главата надолу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *