Huawei AppGallery има нов дизайн

Страната ни е сред първите в Европа, в които магазинът за приложения AppGallery има нов дизайн. Той подобрява възможностите за търсене на програми и игри, като показва на видимо място ключово съдържание, включително локално такова. Междувременно от компанията споделят, че потребителска база на AppGallery вече надхвърля 500 милиона активни потребители месечно.

В раздел „ Препоръчани“ приложенията са подредени под формата на карти. Препоръчаните раздели се актуализират на всеки 3 дни, а освен това можете да превъртате отгоре надолу от нови към по-стари публикации. Под “Препоръчани” се намират разделите „Кампании“ и „Подаръци“. Разделът “Кампании” предлага промоции, включително лотарии, кешбек оферти и предизвикателства, за спечелване на награди.

„Приложения“ и „Игри” вече могат да бъдат разгледани в два отделни раздела. Освежени са и страниците на приложенията с цел улесняване на потребителите при откриване на отзиви и оценки.

Основен фокус на Huawei е да предоставя приложения с локално значение за потребителите, поради което в новия дизайн на AppGallery ще бъде давано предимство на местните тенденции и нужди. Редакционен екип ще се грижи за визуализирането на съобразени с тях приложения и игри, както и за редакционно съдържание с ценни идеи, съвети и специални селекции на скрити съкровища. На локално ниво вече успешно са интегрирани приложения на Банка ДСК, ПИБ, Пощенска банка, ЦКБ, ОББ, phyre, iCard, ePay, “Теленор”, A1 и Vivacom, включително техните дигитални портфейли A1 Wallet и Pay by Vivacom, Happy Delivery, Foodpanda, Grabo, Bulsatcom, Vbox, Yellow Taxi, АБВ Поща и още много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *