Huawei разширява сервизната си кампания „Повече грижа за теб“

Следпродажбеното обслужване е сред главните приоритети на Huawei и компанията продължава инициативата си за специални сервизни дни всеки последен четвъртък и петък от месеца и през новата 2021 година. Известна под името „Повече грижа за теб“, тази сервизна кампания включва 50 лева отстъпка от сервизното обслужване и безплатен протектор за дисплей в случай на ремонт на смартфон. Допълнително, през тази година горните условия ще важат в последните четвъртък и петък от всеки месец не само при посещение на място в Центъра за обслужване на клиенти на ул. „Леге“ №6 в София, а и при използване на услугата „От врата до врата“ в посочените дни.

За периода на провеждане на кампанията, всеки клиент може да получи 50 лева отстъпка от цената на извънгаранционни ремонтни дейности. Всички части, които се използват при оторизираните ремонти, са оригинални и идват с 90 дни гаранция, считано от датата, на която е извършена смяната. Също така, потребителите могат да получат по-добра защита за своите смартфони и да сменят или да поставят безплатен протектор за дисплей.

Кампанията е валидна всеки последен четвъртък и петък в края на всеки месец и е приложима за потребители, които посетят Центъра за обслужване на клиенти в София на ул. „Леге“ №6 от 9:00 до 18:00 или се възползват от услугата “От врата до врата” в дните на кампанията (петък до 16:30). Ако периодът на провеждане на кампанията съвпадне с официални празници, в които Центърът за обслужване на клиенти не работи, кампанията се удължава и продължава в следващите работни дни.

Услугата „От врата до врата“ е безплатна за потребителите на Huawei с двупосочна куриерска услуга за цяла България, за случаите на сервизно обслужване на гаранционни и извънгаранционни смартфони, таблети, лаптопи и смарт часовници на Huawei. Тя може да се заяви на номер 0800 18818 всеки делничен ден от 9 до 18ч. Всеки последен четвъртък и петък от месеца за нея важат и отстъпките от ремонта, давани с кампанията „Повече грижа за теб“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *