VIVACOM има най-бързата мобилна мрежа в Европа според Ookla

Мобилната мрежа на VIVACOM беше отличена като най-бързата в Европа, отбелязвайки най-висок Speed Score – 92.55, базиран на анализи на Ookla на инициирани от потребителите тестове в Европа, направени със Speedtest. Резултатите се основават на анализ за втората половина на 2020 г., като за периода са направени повече от 128 000 теста от над 42 000 уникални потребители в България.

Това е второто отличие за VIVACOM на европейско ниво, след като през септември 2020 г., операторът получи наградата за най-бързата мобилна мрежа в Европа, според изследване на Ookla за първото шестмесечие на изминалата година.

One thought on “VIVACOM има най-бързата мобилна мрежа в Европа според Ookla

  • февруари 1, 2021 at 3:37 pm
    Permalink

    Айде да.идат в северозапада, покрай Белоградчик, Извос, Долни Лом, да видят колко им е бърза мрежата. В големите градове на всички им е бърза мрежата. Да не говорим за латентността, 21мс, в най-добрия случай…Айде нема нужда, ние клиентите на Виваком не сме оФц3, нали като ида някъде извън големия град виждам, колко им е бърза мрежата. Вместо да дават пари за платени статии, като тази, да си оправят обхвата и покритието…

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *