Huawei подарява Watch GT 2 Pro и Watch Fit в играта си в Instagram

До 14 февруари този месец можете да се включите в новата игра на Huawei в Instagram. От компанията предоставят възможност за спечелване на актуалните умни часовници Huawei Watch GT 2 Pro и Watch Fit. За целта посетете този линк, споделете коя е “Вашата песен” в коментар към поста и тагнете своята половинка. Разбира се трябва и да последвате профила @huaweimobilebg. Освен това тагнете двама свои приятели, които са намерили своята половинка. Печелившата двойка ще бъде изтеглена в томбола на 15 февруари.

Ревю: Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro запазва емблематичния за серията живот на батерията до 2 седмици, новият модел добавя и бързо безжично зареждане и от поддържащ функцията смартфон. Стъклото на 46-милиметровия дисплей е от устойчив сапфирен кристал, а то се държи от корпус от здрава, но лека титаниева сплав. Основата на часовника вече е керамична, което го прави още по-удобен за носене дори през нощта с цел ефективно анализиране на фазите и качеството на съня. В гърба е вграден и втори, черен сапфир кристал.

По отношение на каишките, можете да изберете между стилна кожена в цвят, сливащ се с титаниевия корпус, или класически черен силикон. Те са със стандартен патентен механизъм, сменят се за секунди, и са съвместими с всички модели на Huawei и други производители, със същия стандартен размер.

Сред новите проследяеми тренировки са зимни спортове като ски, сноуборд, ски в пресечена местност и други, както и голф. Налично е и постоянното следене на нивата на стрес и качеството на съня. Подобрено е още следенето на пулса и наситеността на кръвта с кислород – важни базисни параметри, както за спорт, така и за хора с рискови състояния, които могат да получават известия при засичане на нетипични стойности.

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit е спортен чаовник с 1.64-инчов правоъгълен AMOLED HD дисплей, на който могат да бъдат визуализирани 12 тренировъчни програми, изпълнявани от анимиран аватар. Издръжливостта на батерията е около 10 дни, а теглото му е 34 грама. Watch Fit поддържа 96 тренировъчни режима.

Технологията TruSeen 4.0 следи сърдечния ритъм, като показва пулса в спокойно състояние към момента, както и инфографика как се е движил през последните 24 часа. При засичане на нетипични данни, като безпричинен прекалено висок или прекалено нисък пулс, алармира потребителя да обърне внимание. Друга технология – TruSleep 2.0, прави полезен подробен анализ на модела и качеството на съня, включително следене на пулса в реално време, качеството на дишане и анализ на натрупани статистически данни.

Освен съня, часовникът следи и параметри като насищането на кръвта с кислород, нивото на стрес, и дамския цикъл, окуражавайки потребителите да пробват дихателни упражнения, да се подготвят за специалните дни и цялостно да намалят излишния стрес в живота си и да насочат енергията си към важните предизвикателства и постижения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *