Мобилното приложение RaiMobile вече и в AppGallery

Едно от новите полезни приложения, които си проправят път към магазина за приложения на Huawei, AppGallery е програмата за мобилно банкиране на Райфайзенбанк – RaiMobile. Сред функционалностите тук са възможността за откриване на сметка с дебитна карта без посещение на офис, кандидатстване и усвояване на потребителски кредит, плащане на битови сметки, заявяване на кредитна карта или застраховка.

С RaiMobile потребителите могат да извършват превод към друг клиент на банката само чрез телефонен номер, без нужда от IBAN. Услугата „Анализи“ позволява планиране на разходите, на база анализ на плащанията, тегленията и преводите в различни категории.

Потребителите на RaiMobile могат да активират безплатни известия за постъпила сума, битови сметки, кредити и валутни курсове по фиксинг на БНБ. Налична е опция за вписване в приложението с биометрични данни или ПИН.

Към края на 2020 година, всеки трети клиент на банката използва активно RaiMobile. Всеки месец през приложението се правят близо 280 хиляди трансакции, като всяка минута клиентите на банката правят средно по 7 плащания през мобилното банкиране.

Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *