Нов преносим говорител от B&O – Beosound Level

Bang & Olufsen представя Beosound Level, преносим безжичен домашен говорител, който има модуларен дизайн. Този модел е тънък и с вградена дръжка. Външното покритие на високоговорителите се предлага в естествен фурнир от дъб, който е обработен, за да подчертае натуралната текстура на дървото.

Говорителят има IP54 рейтинг за водо- и прахоустойчивост, което го прави подходящ за разнообразни условия. Когато се приближите до него, Beosound Level светва, за да ви поздрави, чрез интегрираните сензори за близост, които регулират яркостта му в зависимост дали е ден или нощ.

Системата има мощност от 105-вата – пет високоговорители, сред които два 4-инчови басови говорители, един 2-инчов за пълен обхват и два 0,8-инчови високочестотни говорители, в комбинация с усилватели с ниско изкривяване, което осигурява адаптивна звукова сцена със 79dB бас и 96dB в средния обхват на звука.

Beosound Level притежава усъвършенствани мултиканални акустични функции, включващи следващото поколение функции за активна компенсация на пространството, която анализира стаята и създава филтри за компенсиране на евентуални отражения или липсата на такива. Вградената батерия осигурява 16 часа време за възпроизвеждане при стандартна сила на звука.

Beosound Level е модулно проектиран за лесна поддръжка, сервиз и ремонт, където потребителите да могат да изпълняват операции като подмяна на батериите, а сервизите да получат лесен достъп до жизненоважните части на високоговорителя.

Beosound Level идва с новия сменяем софтуерен модул на Bang & Olufsen, който ще захранва всички бъдещи домашни високоговорители на компанията. Цената на новия модел ще е 1249 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *