А1 стартира предварителните поръчки за Galaxy Z Flip 5G

Един от иновативните смартфони на 2020 година се завръща в 5G версия. Samsung Galaxy Z Flip 5G вече е в наличен за предварителна поръчка в онлайн магазина на A1.bg, като те ще продължат до 12.03.

Моделът скоро ще поддържа и 5G мрежата на А1, която в момента има покритие в по-големите части на София, Пловдив, Варна, Видин, Бургас, Сливен, Хасково, Русе, Ямбол, Банкя и Банско. Телекомът ще предложи 5G във всички населени места с над 10 000 жители и основните курорти.

Samsung Galaxy Z Flip 5G запазва ключовите характеристики на вече познатия ни модел, включително сгъваемия си дизайн. Потребителският интерфейс е разработен специално за сгъваем смартфон. Това позволява на приложенията на устройството да работят както когато то е отворено напълно, така и когато дисплеят му е прегънат. Сред другите ключови характеристики на новия модел са и мощният процесор Snapdragon 865+, както и вградена памет в размер от 256 GB.

Голямата промяна идва именно във възможността за свързване с мрежите от пето поколение. Поръчалите Samsung Galaxy Z Flip 5G, сега ще го получат в комплект и с UV стерилизатор Samsung ITFIT.

5G версията на Samsung Galaxy Z Flip идва и в различни цветове от миналогодишните модели. Този път в онлайн магазина на А1 могат да бъдат открити бяла, сива или бронзова разцветка на устройството. Цените на новите Z Flip започват от 86,99 лева на месец, в случай че бъде поръчан с тарифен план А1 ONE Unlimited 5XL за 2 години. Ако предварителната поръчка със същия тарифен план е платена в брой, цената става 1 899,98 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *