Hyundai 2022 Kona Electric е с по-изчистен дизайн

Hyundai представи новия 2022 на Kona Electric, като електромобилът предлага по-изчистен дизайн, но без особени подобрения по отношение на пробега и производителността. Моделът е с изчистен панел в предната си част, а отзад са премахнати излишните елементи около колелата.

Използвани са още джанти с нов дизайн оптимизиран за оптимален въздушен поток, а освен това фаровете са променени. Купето включва по-сериозни промени, като централният сензорен екран и този на таблото са заменени от два 10.25-инчови дисплея.

Добавена е поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto, освен това има и безжично зареждане в централния отсек за съхранение. Ще има опция и за BlueLink система за управление на колата със смартфон.

Kona Electric има и нов акустично предно стъкло с допълнителна изолация около панела с инструменти. Това би трябвало да ограничи допълнително външния шум. Електромобилът разполага с мотор с мощност 201 конски сили, а батерията е с капацитет 64 kWh. Максималният пробег с един заряд би трябвало да е като преди, 258 мили или малко над 400 километра.

Новата Kona Electric първоначално ще е налична в Корея, но се очаква скоро след това да се появи и в други региони. стартовите цени са от около 40 000 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *