Huawei Watch GT 2 Pro вече работи и с някои приложения от външни разработчици

Приложенията Fitify и Mood Messenger са сред първите в Европа предложения от външни разработчици за носими устройства на Huawei и по-конкретно за новия Watch GT 2 Pro. Fitify е допълнение към наличната в AppGallery програма за фитнес. Тук са комбинирани научни открития в областта на спорта и физиотерапията с компютърната наука и постиженията в областта на изкуствения интелект за постигане на интегрирано преживяване със смартфона и смарт часовника.

С най-голямата база от упражнения AppGallery и 200 милиона отчетени техни изпълнения, Fitify помага на над 10 милиона потребители в над 170 държави, сред които България, на 18 езика. Mood Messenger дава възможност за отговаряне директно през часовника с емотикони и предварително записани съобщения на SMS и MMS съобщения, изпратени към телефона им.

Инсталирането става през приложението Huawei Health.

Ревю: Huawei Watch GT 2 Pro

„Само през третото тримесечие на 2020 година, сме доставили 10.7 милиона смарт часовници и фитнес гривни в света, което представлява ръст от 88.1% на годишна база до пазарен дял 19.5%. С дебюта на Fitify и Mood Messenger за Watch GT 2 Pro, отправяме послание към много други независими разработчици на качествени приложения – нашите носими устройства стават все по-популярни и ви каним да станете част от екосистемата на Huawei AppGallery и смарт аксесоарите“, сподели Дерек Ю, вицепрезидент на Huawei CEE & Nordic региона в Huawei Consumer Business Group.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *