Мобилната революция на VIVACOM с новите планове Unlimited

Мобилните оператори у нас залагат на абонаментни планове с включени услуги, които традиционно се състоят от пакет с минути за разговори (включително неограничени), пакет за мобилен интернет и други услуги. При мобилните данни съществува ограничение в обема, който можете да използвате преди да бъде въведено драстично ограничение в скоростта.

Това обаче се променя с плановете Unlimited на VIVACOM. Телекомът представи новите си предложения заедно с обновеното си лого. Революционното при тях, за нашия пазар, е наличието, освен на неограничени минути за национални разговори, и на неограничени високоскоростни национални мегабайти, както и SMS и MMS съобщения.

Това дава голяма свобода за работа и забавления с телефона, като няма да се съобразявате с включените в тарифния ви план данни. С Unlimited може да прекарвате повече време онлайн, без значение дали проверявате социалните си мрежи, гледате видеа в Youtube, играете игри, чатите, работите или говорите с приятели.

Освен това винаги можете да гледате филми и сериали от стрийминг услугите или клипове с високо качество през YouTube например.

В зависимост от избрания план Unlimited 50 или Unlimited 150 можете да ползвате максимална скорост на мобилния интернет до съответно 50- или 150 мегабита (Mbps). Другата разлика между двата плана е в количеството мегабайти за роуминг в ЕС. Те са 11 200 за Unlimited 50 и 13 800 в Unlimited 150. Месечните им такси са съответно 34.99 лв. и 43.99 лв.

Допълнителните екстри

И тъй като VIVACOM предлага голямо разнообразие от допълнителни услуги, такива са налични и към новите планове. Те включват достъп до музикалната стрийминг платформа TIDAL, 128GB облачно пространство от pCloud и безплатен достъп до дигиталният портфейл Pay by VIVACOM. Освен това можете да гледате над 30 телевизионни канала чрез приложението TV GO.

Пълната информация за новите планове може да намерите тук: vivacom.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *