Нова игра с награди в Huawei AppGallery

Huawei стартира нова игра с награди – „Дни на късмета с HUAWEI“. Тя е достъпна на територията на България, от 3 март до 3 април 2021 година, за всички потребители на Android устройства, които имат регистриран уникален HUAWEI ID. Това включва както притежателите на Huawei смартфони и таблети, така и на други Android устройства, които са изтеглили и използват магазина за приложения на Huawei – AppGallery, и са се регистрирали с HUAWEI ID за територията на България.

Всеки участник може да изтегля приложения от AppGallery от предварително зададена селекция от такива, като всяко изтегляне му дава шанс да обръща виртуални карти, зад които са скрити наградите. Едно изтегляне на приложение дава един шанс за награда, като всеки участник има право да обръща до 3 карти на ден, след като е свалил 3 приложения.

Наградите са 2 броя таблети MediaPad M5 lite, 1 брой аудио колона Huawei Sound, 200 броя ваучери за Taxistars, всеки на стойност 5 лева, и 200 броя талони, всеки на стойност 1 евро, които могат да се използват за пазаруване в AppGallery. В условията на играта, достъпни от AppGallery, е описано подробно как се получават физическите награди и как се получават и използват ваучерите и талоните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *