Acronis придобива Synapsys

Acronis обяви придобиването на Synapsys – дългогодишен партньор в Кейптаун, Южна Африка, специализиран в разпространението на решения за киберзащита на Acronis. Това е четвъртото придобиване на Acronis през последните 18 месеца.

Synapsys е група от компании, която предоставя решенията за киберзащита на Acronis на хиляди клиенти чрез мрежа от дистрибутори, риселъри и доставчици на управлявани услуги в Южна Африка и на целия континент. Състои се от два бизнеса: Synapsys Systems (Proprietary) Limited, специализиран дистрибутор на софтуер и регионален оторизиран дистрибутор на Acronis за локални решения от 2003 г., и Synapsys Distribution (Proprietary) Limited, който обслужва пазара на доставчиците на услуги с помощта на Acronis Cyber Cloud Platform.

Peter French, управляващ директор на Synapsys, сега ще бъде генерален директор на Acronis за пазара в Близкия изток/Африка. След планиран преходен период Synapsys ще бъде интегрирана в Acronis и ще отговаря за всички продажби в Африка на решенията за киберзащита от световна класа на Acronis.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *