Huawei провежда конференция за индустриална цифрова трансформация

Huawei проведе онлайн конференцията си за индустриална цифрова трансформация на тема „Нова стойност заедно“. Близо 50 клиенти и партньори от повече от 10 държави и региони споделиха своите производствени практики и съвместно изследваха новата стойност на дигиталната трансформация в пост-пандемичната ера.

В речта си г-н Кен Ху, ротационен председател на Huawei, посочи, че дигиталната трансформация се ускорява в различните отрасли и пълно внедряване в облака ще се случи 1 до 3 години по-рано от очакваното.

Досега Huawei е изградил 13 отворени лабоатории по целия свят в подкрепа на съвместните иновации. На локации като Мюнхен и Дубай компанията работи с почти 900 екосистемни партньора, за да инкубира различни решения за индустриални сценарии.

В основната си реч г-н Пън Жонгянг, член на борда, президент на Enterprise BG, Huawei, подчерта, че по време на дигиталната трансформация трябва да се следват три основни принципа. Първо, компаниите трябва да продължат да бъдат ориентирани към клиентите, което е началната точка на дигиталната трансформация. На второ място, те трябва да възприемат два ключови фактора: сближаването на технологиите и сценариите, в което е ключът към дигитализацията, докато облакът е от решаващо значение за непрекъснатата оптимизация и създаване на стойност в дигиталната ера. На трето място, бизнесът трябва да се съсредоточи върху изискванията на клиентите за изграждане на симбиотична и споделена дигитална екосистема от три измерения: проучване на сценарии, изграждане на капацитет и модел на сътрудничество за съвместно създаване на нова стойност за индустриите.

От 24 до 26 март Huawei е домакин на Индустриалната онлайн конференция за цифрова трансформация 2021.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *