Genesis с три нови нископрофилни механични клавиатури

Genesis анонсира новите си геймърски главиатури – Thor 380, Thor 400 и Thor 401. Основната разлика между тях е в типа суичове.

Genesis Thor 380 RGB е механична клавиатура с Outemu Blue превключватели. Те се характеризират с отчетлива обратна връзка с тактилно усещане при натиск и звучен клик. Genesis Thor 400 RGB от своя страна е оборудвана с червени Kailh суичове и е предназначена за онези геймъри, които предпочитат линейни превключватели. Тези, които търсят клавиатура с добра обратна връзка без ясно доловим звук при клик, могат да се спрат на Thor 401 RGB, оборудвана с Kailh Brown суичове. Силата на активиране за този модел е около 45 g.

Всеки един от новите модели на Genesis разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с нисък профил. Означенията върху клавишите са отпечатани с технологията “Double Injection”, така че символите да издържат на изпитанието на времето. Налични са N-key rollover и избор между 13 светлинни режима, включително PRISMO ефект.

Genesis Thor 400 RGB, 401 RGB и 380 RGB включват софтуер за промяна на настройките, а предпочитанията се запазват във вградената памет.Включената опора за китка подобрява комфорта по време на игра. Новите клавиатури на Genesis ще бъдат достъпни от настоящото тримесечие и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката PolyComp. Според информация от производителя, очакваните крайни цени ще са около 130 лв. за Thor 380 RGB и около 150 лв. за моделите Thor 400 RGB и 401 RGB.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *