Булсатком пуска Android TV приемник

Булсатком започва да предлага устройството b-box, което дава достъп до безжичен интернет и IPTV услугата на компанията. Устройството е базирано на операционната система Android TV и като такова поддържа работа с приложения от Google Play.

b-box предлага редица функционалности, включително иновативен подход в представянето на ТВ каналите и архивното видео съдържание. Включва „картина-в-картината“, информация за предаванията, адаптивна подредба на съдържание и гласови команди чрез Google асистент.

Устройството дава достъп до 240 ТВ канала, от които над 130 с HD качество, 8 в 4К ULTRA HD качество и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком. Видеотеката на b-box включва тематично подбрани над 1000 свободно достъпни филми, сериали и детски поредици.

Има и умен архив – освен стандартните вече спиране, превъртане и 7 дни назад, архивното съдържание е подредено в каталог по заглавия, типове и жанрове и включва ТОП 100 от най-гледаните предавания.

b-box ще се предлага свободно в цялата търговска мрежа на Булсатком след 31 май. Всички клиенти ще имат възможност да избират дали да подпишат промоционален договор, или да закупят b-box без ангажиращ договор за ТВ планове. Пълните условия можете да намерите на https://www.bulsat.com/b-box

Първите 1000 клиенти, заявили участие след 16 април в тестовата програма на Булсатком, ще получат b-box устройство (без Google Play) за 0 лв. активационна такса и ще могат да гледат всичко от Булсатком за първите 3 месеца на специални планове. След 31 май ще имат възможността за прехвърляне към пълната услуга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *