Withings – Health Mate вече и в AppGallery

Магазинът за приложения на Huawei – AppGallery, продължава разширяването на селекцията си с приложения за здраве. Като част от това беше обявено и партньорство с Withings, френска компания за свързани устройства, чието популярно приложение Health Mate вече е налично в AppGallery.

Приложението Health Mate позволява на потребителите да визуализират своите здравни данни. То показва напредъка им чрез създаване на персонализирани инфографики, съобщения и съвети въз основа на техните данни и здравословно състояние. Същевременно приложението работи и като личен здравен консултант, предупреждавайки за потенциални здравословни проблеми, за да могат да се предприемат необходимите превантивни стъпки.

Предоставяйки напълно интегрирано изживяване, приложението Health Mate не само проследява физическата активност, но и съня, теглото и много други жизненоважни фактори. Това помага на потребителите да усъвършенстват своите фитнес упражнения и да следят тенденциите и напредъка си. Съобразявайки се с индивидуалната здравна цел на всеки потребител, приложението осигурява нужната подкрепа за постигането й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *