Услугата за доставки Glovo вече е достъпна в Бургас и Стара Загора

От 21 април приложението за доставка на услуги Glovo, е вече достъпно за жителите на Бургас и Стара Загора, които ще имат възможност да купуват, получават или изпращат всичко, което искат в техния град. След София, Пловдив, Варна, сега Бургас и Стара Загора са най-новите градове, в които Glovo разширява дейността си в България. Предстои да бъдат обявени и други градове в страната.

Жителите на Бургас и Стара Загора ще имат достъп до своя град от домовете си, като купуват различни видове продукти и се възползват от възможно най-кратко време за доставка. За да улесни това обещание, Glovo си партнира с местни ресторанти и национални вериги като Mcdonald`s, Starbucks и KFC, супермаркети, цветарски магазини, аптеки и други видове обекти, които вече са видими в приложението или предстои да бъдат включени допълнително.

Glovo е marketplace платформа, която позволява на потребителите да поръчват, изпращат и получават всичко, което предпочитат. В приложението има предварително зададени категории, от които потребителите могат да избират в зависимост от това какво искат да поръчат: „Храна“, „Супермаркети“, „Здраве&Красота“, „Магазини“ – категории, чрез които те могат да направят своите поръчки и да бъдат доставени след минути. В допълнение, с бутона „Друго“, потребителите могат да поръчват абсолютно всичко в града си, като декоративни предмети или спортни стоки от любимите си магазини.

Категорията „Куриер“ се използва от потребителите за изпращане на всякакъв вид пакети или писма в града във възможно най-кратък срок. Тази услуга позволява доставяне на документи или забравени лични вещи у дома, в офиса или при приятели, като очила, ключове, спортни чанти и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *