SteelSeries Rival 5 е нова мултифункционална мишка за гейминг

SteelSeries представи геймърската мишка Rival 5, изградена с една цел, да достави решение на всеки геймър играещ множество игри от различни жанрове. Тя е вдъхновена от хамелеона и носи същата способност за смяна на цвета и трансформация спрямо нуждите на средата си.

Rival 5 е с универсална ергономична форма и удобна за всеки размер на ръката или тип захват с лесен достъп до страничните бутони. Тя съдържа 9 програмируеми бутона – всеки напълно персонализиран за най-важните клавишни комбинации на играча и 5-бутонен бърз страничен екшън панел с превключвател за бързи и ефективни игрови действия.

Играчите могат да променят цветовата гама, за да се адаптират към специфични игри. PrismSync подсветката предоставя 10 зони от 16.8 милиона красиви цвята. Цветовата гама може да бъде синхронизирана с други продукти на SteelSeries и дори да реагира на игрови моменти.

Rival 5 тежи 85 гр. и има мрежест микрофибърен кабел за бързи плъзгания и движения. Съдържаща TrueMove Air сензор, Rival 5 предоставя персонализирано 1 към 1 проследяване с 18,000 CPI, 400 IPS, 40G ускорение и проследяване на наклона за елиминиране на нежелан тракинг при повдигане и рязко движение. В допълнение, следващата генерация Golden Micro IP54 превключватели са с живот от 80 милиона клика (3х по-добра трайност в сравнение с други гейминг мишки) и притежават подобрени водоустойчиви и прахоустойчиви превключватели, които предоставят безупречни кликове, предотвратяват двойни кликове и позволяват на геймърите да изпълняват невероятни изстрели.

Rival 5 е в наличност в Европа за 69.99 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *