XPG с нови DDR4 памети

XPG анонсира нови модели памети в сериите GAMMIX и SPECTRIX. GAMMIX D45 и SPECTRIX D45G са RGB DDR4 модули предназначени за геймъри и овърклокъри. Те имат спортен и динамично изглеждащ черен алуминиев дизайн със заострени ръбове.

Здравата конструкция предлага и висока производителност с възможности за овърклокинг. Те разполагат с поддръжка на Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 за подобрена стабилност на системата. Вместо да коригират отделни параметри в BIOS, потребителите могат да го направят директно през операционната система на своя компютър.

И двата модула са тествани и проверени за съвместимост и безпроблемна работа с най-новите платформи на AMD и ще се предлагат с капацитет от 8, 16 или 32 GB. Потребителите могат да настройват RGB осветлението на SPECTRIX D45G според индивидуалните си предпочитания, избирайки измежду различни ефекти (статични, дишащи и комета) или да синхронизират светлините с любимите си тракове чрез Music Mode. Всичко това може да стане чрез приложението XPG RGB Sync или RGB софтуер за управление от всички основни марки дънни платки, включително тези от ASUS, MSI, GIGABYTE и ASRock.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *