Ето какво предлагат новите слушалки Huawei FreeBuds 4

Вчера по време на събитие, което се проведе в Китай, Huawei представи редица нови продукти, а сред тях са и изцяло безжичните слушалки FreeBuds 4, които очакваме на даден етап да са достъпни и у нас. Ако разполагате с миналогодишния модел от серията FreeBuds 3, новото предложение на компанията ще ви изглежда доста познато. Това е така, тъй като те имат сходен дизайн.

В основата на новия модел е чипсетът на Huawei, Krin A1. Всяка слушалка има 14.3 мм говорител, три микрофона и сензор за носене. Има разбира се и технология за активно шумопотискане до 25db. В стеблото на слушалките са вградени сензорни зони за управление. FreeBuds 4 могат да се свързват с до две устройства едновременно през Bluetooth 5.2.

те са подходящи за гейминг заради ниската латентност до 90 милисекунди, а и за разговори с изчистване на звука. Издръжливостта с един заряд на батерията е до 4 часа и до 22 часа с вградената в кейса. Той от своя страна се зарежда през USB Typ-C порт или безжично. Има и технология за бързо зареждане. Моделът предлага още IPX4 устойчивост на изпръскване с вода.

FreeBuds 4 се предлагат в бял, сребрист и черен цвят, а цената им в Китай е равностойна на 126 евро. Предстои да видим кога слушалките ще се появят и в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *