Неограничена скорост и достъп до 5G мрежата на Vivacom с плановете Unlimited

Vivacom има ново предложение към своите потребители – от днес – 01.06.2021 г., до 31.08.2021 г. телекомът премахва ограниченията на скоростта на клиентите с планове Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор по „Лятна промоция Unlimited 5G”. В допълнение те получават достъп до 5G мрежата на телекома за целия период на договора при използване на съвместимо устройство.

Клиентите на Vivacom получават още неограничени минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора. Планове Unlimited включват и други добавки, включително 12 месеца достъп до DIEMAXTRA, както и до повече от 30 канала в TV GO.

Двата мобилни плана предлагат и още един начин за забавление с музикалната стрийминг платформа TIDAL. И още – абонатите на плановете Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за запазване на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На тяхно разположение е и дигиталния портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

One thought on “Неограничена скорост и достъп до 5G мрежата на Vivacom с плановете Unlimited

  • юни 1, 2021 at 7:05 pm
    Permalink

    Най-мизерния интернет е от Виваком, и мобилен и домашен!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *