Три дни до откриването на TRUCK EXPO 2021

Този четвъртък стартира TRUCK EXPO 2021, изложение в сектора на тежката автомобилна индустрия. На откритите площи на територията на Международния панаир в Пловдив от 10-ти до 12-ти юни ще видим повече от 150 експоната на камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства. Изложителите са повече от 50 и представят над 100 световни бранда в сектора на товарните превози, а един от посетителите ще получи невероятният шанс да гледа на живо старт от състезанията от Формула 1 на 1-ви август в Будапеща, Унгария.

„Ще представим над 20 премиери за България, което е голямото постижение на производителите в тази трудна за целия свят година. Но всички ние сме убедени, че технологиите в мобилността ще ни придвижат по-нататък, преодолявайки последствията от пандемията“, подчертават от ААП.

Посетителите ще могат да разгледат отблизо и да тестват най-новите автомобили на BMC TRUCKS, CITROEN, DAF, DODGE, FORD TRUCKS, HONDA, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, OPEL, OTOKAR, PEUGEOT, PIAGGIO, RAM, RENAULT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS.

На щандовете на изложителите ще бъдат организирани игри, томболи и изненади за посетителите на изложението. Един от тях ще има шансът да спечели голямата награда – да гледа на живо старт от Формула 1 от трибуната на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария.

Входът за TRUCK EXPO е свободен, след регистрация. Всеки може да вземе своя безплатен пропуск през сайта на изложението www.truckexpo.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *