СуперХостинг.БГ придобива ICN.Bg

Като част от хостинг групата на team.blue, СуперХостинг.БГ придобива активите на хостинг компания ICN.Bg, с което ще поеме цялостното обслужване на клиентите. Промяната е свързана с придобиване активите на дружеството ICN.BG от локалния представител на хостинг групата в България, СуперХостинг.БГ.

ICN.Bg е втората по големина хостинг компания в България, като основна дейност за компанията е предоставяне на хостинг услуги, домейн имена, Cloud и VPS услуги. ICN.BG е на пазара от близо 17 години, предоставяйки качествени хостинг услуги и високо ниво на обслужване на българските си клиенти.

Основателите на ICN.BG продължават развитието си като отделна компания и ще фокусират дейността в международните си проекти. Финансовите параметри по сделката остават конфиденциални.

Какво предстои за клиентите на ICN.BG

Всички клиенти на ICN.BG ще подновяват услугите си директно през клиентския интерфейс на СуперХостинг.БГ и ще получават фактурите за направените плащания от СуперХостинг.БГ ЕООД. Всеки клиент ще получи имейл от СуперХостинг.БГ с допълнителна информация за управлението на услугите си преди срока на изтичане на периода, за който са предплатени.

До няколко месеца всички хостинг услуги на ICN.BG ще бъдат прехвърлени на инфраструктурата на СуперХостинг.БГ, изградена от последно поколение оборудване и свързаност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *