Vivacom Art Hall отваря врати на ул. Оборище 5

Vivacom Art Hall има нов дом – Vivacom и галерия „Оборище 5“ поставиха начало на арт партньорство. Подкрепата за галерията в сърцето на София е логично продължение на дългогодишната традиция на Vivacom да застава зад значими проекти и средища на културата.

„Под името Vivacom Art Hall Оборище 5 галерията ще продължи да бъде предпочитано място за изява на талантливи млади автори, както и на прочути имена на световната и българска арт сцена.“, каза Веселка Вуткова, директор „Корпоративни комуникации“ във Vivacom.

“Благодарение на партньорството повече артисти ще могат да излагат своите произведения в галерията и да се представят повече музикални спектакли. Въодушевени сме да разгърнем инициативите си за детско творчество и да представим още колекционерско изкуство “, заяви Деница Гергова, основател и арт директор на „Галерия Оборище 5“.   

Галерията, вече под името Vivacom Art Hall Оборище 5, ще продължи да бъде домакин на събития и изложби на българското и световното изкуство и ще продължи досегашната си традиция на модерно, градско място за култура, представящо различни форми на изкуство.  Календар на предстоящите събитията можете да следите тук: https://vivacomoborishte5.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *