Три продукта на Huawei на промо цени онлайн за 24 часа

В първото излъчвано на живо студио Huawei TechTalk, компанията обяви ексклузивни оферти за 3 продукта, които важат 24 часа – от 16 часа на 16 юни до 16 часа на 17 юни. От тях може да се възползва всеки през уеб сайтовете на партньорите на проекта – Технополис, Техномаркет и Зора.

Huawei x Gentle Monster Eyewear II са слънчеви смарт очила с унисекс дизайн в черно с дискретен червен детайл. Разработени съвместно с модния бранд Gentle Monster, те са не само моден аксесоар, но и аудио устройство. На практика те заместват безжичните слушалки, тъй като през тях можете да провеждате телефонни обаждания, да слушате музика и управлявате плеъра си. В 24-часовия промо период можете да спестите 200 лева като закупите Huawei Eyewear II онлайн на цена 499 лева от следните линкове:

Технополис: https://bit.ly/2Supfjt
Техномаркет: https://bit.ly/3iMnfxA

Huawei FreeBuds Studio са премиум слушалки, които обхващат цялата ушна мида. Те предлагат комфорт за продължителна употреба, благодарение на уголемените чашки, регулираща се диадема и качествени материали. Поддържат двойна връзка, т.е. едновременно сдвояване с две устройства. Имат и динамично активно шумопотискане, което работи в три режима. Вместо за 499 лева, те са с промо цена 349 лева от:

Технополис: https://bit.ly/3gtou3f
Техномаркет: https://bit.ly/35niKBP
Зора: https://bit.ly/3iMnvwy

Третият акцент в първото издание на Huawei TechTalk е таблетът MatePad T10. С диагонал от 9.7 инча, фокус на модела е грижата за зрението, като потребителят има на разположение 3 режима, включително Eye Comfort за намаляване на синята светлина, еBook – за пресъздаване на максимално близо до традиционната книга усещане при четене, и тъмен режим за четене през нощта. До 16 часа на 17 юни той може да бъде закупен онлайн за 199 лева от следните линкове:

Технополис: https://bit.ly/3zqpKf3 
Техномаркет: https://bit.ly/3xvspSV
Зора: https://bit.ly/3iJSidj

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *