55″ телевизор със специална звукова система от Bang & Olufsen

Bang & Olufsen представиха нов 55-инчов модел на телевизора Beovision Contour с вградена аудио технология, базирана на саундбара Beosound Stage. Beovision Contour е с класически и минималистичен дизайн, създаден в партньорство с дизайнера Torsten Valeur. Алуминиевата рамка, очертаваща екрана, демонстрира дългогодишния опит на Bang & Olufsen в боравенето с алуминий във Фабрика 5 в Струер, Дания.

Вграденото 3-канално решение с Dolby Atmos технология, базирана на Beosound Stage, предоставя подобрено телевизионно преживяване. Зад капака на високоговорителите на Beovision Contour се намират единадесет колонки и усилватели за високоговорители.

Там ще откриете 4 x 4-инчови баси, специално проектирани, за да осигурят плътен и качествен бас до 30 Hz. Оборудван с последно поколение 55-инчов панел от LG, Beovision Contur предлага и реалистични цветове и абсолютно черно.

Наличен е избор от три цвята – сребърен, черен антрацит и златист нюанс със съответстващи покрития от плат или дървен фурнир за предния капак на високоговорителя. Всички кабели са скрити от погледа в задната централна част на телевизора, предлагайки холистичен 360-градусов дизайн. За управление се използва Beoremote One – дистанционно, изработено от изцяло от алуминий.

Алуминиевата стойка за под може да се завърти ръчно на 180 градуса, а Beovision Contour може да бъде монтиран и на стена посредством стенна скоба. Bang & Olufsen са създали и настолна стойка, изработена от масивна, правоъгълна алуминиева основа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *