Кредитна карта ВНОСКА – разсрочени покупки без лихва

След като преди време банките започнаха да налагат такси за откриване и обслужване на депозити, сега сме свидетели и на прекратяването на тяхното предлагане Поради големите парични наличности няколко от големите банки се принудиха да спрат откриването на нови срочни депозити.

Стремежът да бъде стимулирано кредитирането и възможностите за съвместна дейност с финтех компании, с в основата на създаването на новата кредитна карта „ВНОСКА“ на Райфайзен банк. Картата е факт благодарение на партньорството между банката и финтех компанията Solvy, което беше обявено в края на януари тази година.

Една по-различна карта

Голямото предимство на тази карта е безлихвената покупка на вноски от участващи магазини. Всяка покупка се разсрочва автоматично на до 12 равни месечни безлихвени вноски, като техния брой се определя от самия търговец. Кредитният лимит е от 500 до 3 000 лева.

Клиентите могат да следят по всяко време къде, какво и с каква отстъпка могат да купят. С картата може да се пазаруват стоки и услуги единствено на ПОС терминал или онлайн, а картодържателите не могат да теглят пари в брой или да нареждат преводи.

Сред най-популярните търговски обекти в които може да се пазарува с карта „ВНОСКА“ са EMAG, Zora, Sport Vision, Buzz, Dress4Less, Flair, Колев и Колев, Andrews, Welhome, Za-za, Notino, Answear, Kinderland и др. Допълнително предимство при плащането на вноски е и повишаващата се инфлация, на която сме свидетели, т.е. продукт на изплащане може да излезе дори по-евтино в края на периода отколкото, ако платите пълния размер при покупката му.

Годишната такса обслужване е в размер на 25 лева, а до 31-ви август са в сила промоционални условия без такса за издаване на картата.

Управлението на плащанията и следенето на баланса се осъществява през мобилното приложение ВНОСКА, в което потребителите могат да получават промоционални оферти и персонални предложения от търговците, достъп до магазинната мрежа, както и тематично персонализирано съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *