Genesis с нови премиум слушалки – Neon 750 RGB

Genesis анонсира нов модел слушалки в серията Neon. Neon 750 RGB разполагат с 50-милиметрови говорители и RGB осветление с Prismo ефект. Подвижният микрофон елиминира шумовете от обкръжението. Слушалките разполагат с дистанционно управление, поставено на кабела. То може да се използва за превключване между настройките на осветлението, промяна на силата на звука, изключване на микрофона и изключване на цялата подсветка. Включеният в комплекта кейс позволява удобното транспортиране на Neon 750.

Благодарение на сплетеното покритие на кабелите те са еластични и в същото време устойчиви на механични повреди. Моделът е снабден с 4-полюсен конектор, който може да бъде разделен на два 3-пинови с помощта на включения адаптер, който се захранва през USB кабел. Пълната дължина на кабела с адаптера е 2,5 метра.

Новите слушалки на Genesis ще бъдат налични в България от началото на третото тримесечие на годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката – PolyComp. Според информация от производителя очакваната крайна цена ще е около 90 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *