Започват продажбите у нас на The Terrace – лайфстайл телевизор за външни условия

Samsung стартира продажбите на българския пазар на първия телевизор от лайфстайл портфолиото си, подходящ за открити пространства – The Terrace. Той може да бъде монтиран на тераси, балкони, веранди и дворни пространства с телевизора, като се предлага в размери 55“, 65“ и 75“.

The Terrace е с характеристики, които го правят подходящ за различни метеорологични условия на открито. Той има IP55 сертификат за устойчивост на дъжд, влага, прах и насекоми. Яркостта на екрана е 2000 нита, а това до прави най-яркият телевизионен екран в световен мащаб. Специфична особеност на дисплея е възможността за ограничаване на отблясъците на слънчева светлина до 60% и функционалността му да анализира телевизионното съдържание и обкръжението, за да оптимизира качеството на картината и през деня, и през нощта.

The Terrace се предлага с озвучителна система от 20W 2Ch и има операционна система TIZEN. Сред функциите са Multi View и Tap View, които дават възможност за стрийминг и гледане на няколко неща в рамките на един екран. Samsung The Terrace получи признание за качество на картината при външни условия от базирания в САЩ международен институт Underwriters Laboratories (UL). Продуктите преминават през поредица от тестове: при осветеност от повече от 10,000 LUX трябва да се постигне върхова яркост от над 3,000 ~ 4,000 нита, по-високо съотношение на контраста от повече от 1,000:1 и цветен обем от над 80%.

Цените започват от около 6500 лв. за 55″ и достигат до 10 500 лв. за 75″

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *