Първият официален магазин на Xiaomi у нас отваря врати в събота

Xiaomi ще отвори своя първи официален магазин в България на 31-ви юли в столичния Paradise Center, ниво 0, бул. Черни връх 100, София. Лентата официално ще бъде прерязана в 10:00ч. С първия и единствен до момента оторизиран магазин на бранда в страната Xiaomi бележи официалното си навлизане на българския пазар и дава сериозна заявка да разраства бизнес направленията си, в това число както смартфони, така и богатото разнообразие от смарт устройства от екосистемата на бранда.

В деня на откриването Xiaomi и официалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите си с промоционални цени на избрани продукти, достигащи до -50%, както и с още много изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат подарък – различен продукт на марката, а през деня са предвидени още подаръци, които ще се раздадат на томболен принцип. Отстъпките на продуктите от екосистемата на Xiaomi ще бъдат валидни в продължение на цяла седмица след събитието.

На официалното откриване ще присъстват ключови фигури на Xiaomi от България и региона, в това число Андрей Гладки, Зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics регион, Николай Нанков, Регионален мениджър на Xiaomi за България, Ли Тун, Генерален мениджър на Dphone за Европа и Бери Дун – Генерален мениджър на Dphone за Източна Европа. Те ще представят визията на бранда за разрастване на българския пазар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *