Huawei с Летен фестивал на сервизните оферти

Huawei стартира нова инициатива – Летен фестивал на сервизните оферти (https://consumer.huawei.com/bg/support/huawei-service-festival/#aa), валиден в периода от 2 август до 3 септември включително. От него може да се възползва всеки, за когото важат новите предложения, без да се налага да посещава физическия Център за обслужване на клиенти на ул. „Леге“ N6 в София. Необходимо е само да изтегли и/или актуализира вече сваленото приложение Support/Поддръжка, и да следва указаните там стъпки.

Разнообразните оферти стартират с удължена 6-месечна гаранция за всички настоящи и нови потребители на смартфони HUAWEI. Тази възможност е безплатна. Друго лятно предложение е безплатният ваучер за поправка на стойност 50 лева при извънгаранционен ремонт, който може да се използва в период от 6 месеца.

По време на кампанията потребителите могат да получат и 40% отстъпка за матиран протектор за екрана и цветно фолио за заден панел. Има предложение за смяна на батерията на 33 моделa смартфони и таблети на фиксирана цена, 45 лева, с 90 дни допълнителна гаранция. Сред тях са P40 Pro, P40 Pro+, P40 lite, P30 lite, Nova 5T, Y6, P smart 2021, MediaPad 5T и т.н.

Активна е и безплатната куриерска услуга „От врата до врата“, покриваща цялата територия на България, както и телефонът за поддръжка 0800 18 818.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *