Digital Scouts на Теленор става част от TEEN BOOM FEST в Бургас

Теленор България и тяхната кампанията Digital Scouts стават част от летния фестивал TEEN BOOM FEST, който ще се проведе на 21 и 22 август тази година на Морската гара в Бургас. В рамките на двата фестивални дни Digital Scouts ще осигурят на гостите на събитието много допълнителни изненади и приключения, с които да им покажат, че сърфирането онлайн може да бъде безопасно, стига да „Знаеш, преди да скролваш”, което е мотото на кампанията това лято.

Теленор България ще присъства на събитието с две шатри. Едната ще е предназначена за всички деца и младежи и ще включва интересни активности, част от които специална фотостена и Instagram предизвикателство. В шатрата на Теленор специален гост ще бъде и Дамян Диамандиев, по-популярен като Haha.bg в социалните мрежи. Теленор ще има още една шатра, осигурена специално за родителите. Там те ще могат да научат полезна информация за безопасността онлайн, както и за услугите Онлайн защита и Родителски контрол.

TEEN BOOM FEST тази година е посветен на безопасността онлайн. В рамките на същия уикенд младежите от цялата страна ще имат възможност и да участват в играта Digital Scouts, решавайки различни практически ситуации, свързани с онлайн опасностите, и да печелят награди. Приложението е безплатно и е достъпно за сваляне в Apple App Store и Google Play Store.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *