Huawei Watch 3 Pro със 150 лева отстъпка онлайн от Теленор

Тази седмица Теленор предлага на своите клиенти онлайн оферта при покупка на умния часовник Huawei Watch 3 Pro. От 23 до 29 август смарт часовникът ще може да бъде закупен със 150 лева отстъпка от цената в брой. Всяка седмица клиентите на оператора могат да се възползват от отстъпка при онлайн покупка в брой на различни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор. Така вместо 899,99 лв., Watch 3 Pro LTE 48mm струва 749,99 лв.

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Ревю: Huawei Watch 3 Pro

За разлика от вече добре познатата ни серия Watch GT, тук вече става дума за пълнофункционален смарт часовник, който използва новата операционна система на компанията HarmonyOS. Това означава, че можете да инсталирате приложения, но освен това се запазва и традиционно солидната издръжливост на батерията.

В комбинация със Smart Power-Saving Algorithm 3.0 се предоставя живот на батерията, който осигурява целодневен здравен и фитнес мониторинг. В Smart режим получавате до 5 дни с един заряд, а в Ultra-long се предлагат до впечатляващите 21 дни.

Часовникът има доста ярък AMOLED дисплей с диагонал 1.43 инча с резолюция 466 х 466 пиксела при гъстота на пикселите 326 PPI. Налично е покритие от сапфирен кристал, което му придава издръжливост от издраскване.

Watch 3 Pro включва над 100 режима за тренировки – 19 професионални режима за спорт на закрито и открито и 85 персонализирани режима, с автоматично разпознаване на упражненията за 6-те най-често срещани вида тренировки. Точното проследяване на маршрута на открито става с GNSS сензор за местоположение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *