Вълнуващи гейминг преживявания у дома с OLED ТВ от LG

Разпускането у дома е задължителна част от деня. Начините за справянето със стреса и натоварването са много и всеки от нас избира да ги покорява по разнообразни начини, но когато устройствата у дома предлагат възможност да се откъснем за миг от реалността и напълно да се потопим в други светове – защо да търсим другаде?

Телевизорите OLED от LG представляват много повече от устройство, което предлага наситена картина с високо качество. OLED са пригодени за създаването на преживявания – от кино емоции за цялото семейство, до онова специално време само за нас, в което искаме да усетим максимално реалистично любимите си конзолни игри.

За да се погрижи за визуалното усещане, LG си партнира с Nvidia, за да предложи на своите ползватели G-sync технологията или по-конкретно да предостави изключително бързо време за реакция, по-плавни активни движения – за повече прецизност и контрол върху играта. Всичко това при наличието на висока разделителна способност. Друг партньор на LG в начинанието за същински въвличащ гейминг момент е AMD и вградената в OLED технология FreeSync, която спомага за по-малко лаг и негативни трептения на картината.

Самосветещите пиксели на OLED са оръжието, с което LG разполага в битката за истинско гейминг изживяване. Те осигуряват качество на картината, което предполага повече контрол върху играта, наситеност на цветовете и плавност на движенията. LG е компания, която работи съвместно с разработчици в гейминг индустрията, за да може да гарантира на своите ползватели максималното – нещото, което търси всеки отдаден геймър.

От LG са наясно колко важно е за един геймър да има възможност да персонализира своето изживяване. Една от приятните функции, с които OLED разполага е възможността за оптимизиране на настройките чрез оптимизатора за игри. Лесно превключване на технологиите G-sync и FreeSync, както и много други – картина, звук, FPS, RTS и други. Удобството да можем да превключваме настройки и да дадем собствен щрих на гейминг сесията си, в реално време, докато сме in game е опция, която със сигурност ще подобри любимото разпускащо занимание.

И нека не забравяме, че понякога просто можем да се настаним удобно и да гледаме как играят професионалистите, за да можем да надградим и над собствения си геймплей или, ако искаме да покажем на света какво можем – OLED е съвместим с Twitch, а и с Google Stadia, ако предпочетем да играем cloud based игри.

Геймингът е удоволствие, състезание и предизвикателство, но и до голяма степен е начин за разпускане и фокусиране върху нещо далечно от ежедневните задачи. Търсенето на устройство, което да предлага всичко необходимо в едно вероятно вече е в миналото поради наличието на цялата гама от нужни функционалности в LG OLED TV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *