HBO Max идва в Европа есента, а в България през 2022

HBO Max, платформата за стрийминг на WarnerMedia, ще стартира в Европа на 26 октомври, като Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора са първите шест европейски пазара, на които изцяло новата стрийминг платформа, която заменя HBO GO, ще бъде достъпна още от тази година.

През 2022 г. услугата HBO Max ще стане налична в следните 14 допълнителни територии като част от поетапното си глобално разпространение: България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Унгария, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия , Словакия и Словения. За следващата година е планирано и навлизане на изцяло нови пазари в Европа.

Платформата HBO Max ще бъде представена в Европа на виртуално събитие на 26 октомври, като то ще бъде отворено за достъп и с локализация на съответния език за всяка територия, включително на български. На него ще бъде представена новата платформа, функционалностите й, съдържанието, ценови параметри и други нови елементи, съпътстващи заменянето на съществуващата стрийминг платформа с нова.

HBO Max ще предложи един цял нов свят от висококачествено забавление от любимите марки на WarnerMedia, предлагащи съдържание, включително Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, както и отличените с награди американски и интернационални HBO и Max оригинални продукции. Цялото съдържание на тези марки ще бъде налично за първи път на една платформа в Европа.

Онлайн стрийминг услугата HBO Max ще бъде достъпна както за нови клиенти, така и за настоящите клиенти на HBO в България, ползващи към момента услугата HBO GO с директен абонамент или с такъв в пакет на партньори. Абонамента на настоящите потребители на услугата ще бъде автоматично прехвърлен към новата платформа.

През май тази година HBO Max отпразнува своята първа година в САЩ, а през юни стартира в 39 територии в Латинска Америка и Карибите, отбелязвайки излизането си извън САЩ. През 2022 година HBO ще отбележи 50 години в глобален аспект и 20 години присъствие в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *