Acronis променя името на Acronis True Image

Acronis пусна на пазара ребрандирания продукт Acronis Cyber Protect Home Office (познат в миналото като Acronis True Image). Това ново име е отражение на развитието му от софтуер за създаване на резервни копия до решение, което осигурява пълна киберзащита от следващо поколение – анти-малуер, бекъп и лесно управление, обединени в един интегриран инструмент.

Acronis Cyber Protect Home Office включва редица възможности за противодействие на съвременните киберзаплахи и осигуряване на пълна защита на данните. Интеграцията на киберсигурността и бекъп на данни в едно решение не само прави защитата по-естествена и достъпна, но също така предоставя разширени възможности, които самостоятелните решения не могат.

Усъвършенстваният анти-малуер доказано открива и спира най-новите киберзаплахи в реално време, включително атаки от вида ден нула, които никога досега не са били виждани. Защитата е разширена и се използва и от приложения за видеоконферентна връзка като Zoom и Microsoft Teams, предотвратявайки достъпа да данни на нападателите по време на преноса им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *