Старите електроуреди носят ваучери за пазаруване в eMAG

Всички ние имаме под ръка някой стар електроуред, който ни е ненужен. Вместо да го изхвърляме като боклук и с това да замърсяваме околната среда, има и други алтернативи. Една такава предлага до края на месеца и eMAG. Всеки, който желае може да върне старите си електроуреди в шоурума на компанията в столичния „Сердика център”, ниво 0. Това може да ви донесе ваучери за купуване на нови продукти на стойност до 50 лв.

Тази кампания е част от усилията на компанията за подпомагане опазването на околната среда. Събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване.

Добрата новина е, че няма изискване уредите да са били закупени от eMAG и могат да се връщат стари продукти от повече от една категории. Това включва телевизори (срещу ваучер на стойност 50 лв.), лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 15 лв.) или електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 10 лв.). Пълният списък е тук.

Ваучерите са с период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им, като ще се изпращат на електронните адреси веднъж в седмицата (всеки понеделник) за всички натрупани връщания за предходните 6 дни. Ваучерите може да се използват само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, и ще важат за покупка на уред от същата категория и вид, като уреда, който е бил върнат. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

Пълните правила на кампанията „Освободи място за новото с eMAG” са достъпни тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *