Bridgestone в партньорство с EVBox за още зарядни за електромобили в Европа

Bridgestone и EVBox обявиха новото си партньорство за разширяване на европейската инфраструктура за зареждане, с инсталация от до 3500 нови порта за зареждане в европейската мрежа за търговия на дребно и услуги на Bridgestone. Петгодишният проект ще започне във Франция и Италия и ще се разшири в Обединеното кралство, Германия, Полша, Испания и други европейски страни.

Новата мрежа за зареждане на Bridgestone ще се състои от нормални и бързи зарядни станции, инсталирани на стратегически места и ще бъде достъпна за всички шофьори на електромобили, както частни, така и превозни средства от автопаркове; ще бъдат инсталирани портове за бързо зареждане по маршрути с високо търсене, за да могат хората в транзит да зареждат бързо.

Благодарение на партньорството между Bridgestone и EVBox, шофьорите и автопарковете на EV ще получат достъп до една от най -големите мрежи за зареждане в Европа, състояща се от обществена мрежа за зареждане с над 130 000 порта и 3500 нови порта за зареждане чрез едно единствено решение: специална карта или мобилно приложение, улеснено чрез софтуера за управление на зареждането на EVBox.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *