Бош стартира програма за обучение на софтуерни инженери

Бош Инженеринг Център София обяви началото на Bosch ECS Career Camp – програма за обучение на млади софтуерни специалисти, която съчетава придобиването на фундаментални знания с приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с бъдещето на автомобилната индустрия.

Инженерната академия включва поредица от лекции на доказани професионалисти от екипа на Бош Инженеринг Център София, които ще подготвят обучаващите се за техния успешен кариерен старт в разработването на най-съвременните софтуерни аутомотив технологии. Ще бъдат представени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения. Така Bosch ECS Career Camp ще даде възможност за придобиване на познания за софтуерни алгоритми, стандарти, процеси и тулове, които трябва да се познават, за да се създават безопасни и устойчиви решения за мобилността.

Програмата за обучение на инженери в Bosch ECS Career Camp е структурирана в три направления: Програмиране с Embedded C, Embedded Modern C++ и усъвършенствани методи за автоматизирано тестване и валидиране за бъдещите тест инженери. Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата. Одобрените кандидати ще имат възможност да започнат подготовката си дистанционно, като обучението стартира през ноември 2021 г. и продължителността на курсовете е четири месеца.

Участието в Bosch ECS Career Camp е напълно безплатно и след успешното завършване на обучението си, младите специалисти ще бъдат готови да започнат професионалната си кариера в Бош Инженеринг Център София.

Повече подробности за Bosch ECS Career Camp и сроковете за кандидатстване ще намерите на сайта на инженерната академия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *