eMAG отваря нов шоурум в София

Утре (21 октомври) в 10 ч. сутринта вторият шоурум на eMAG в София ще посрещне своите клиенти в Paradise Center, ниво -1. Платформата за електронна търговия продължава да разширява дейността си в България, въвеждайки т.нар омниканален подход – предоставяйки онлайн канал за пазаруване директно през сайта или апликацията си, както и възможност за получаване и преглед на продуктите в шоурум, а с това и много допълнителни предимства за клиентите.

Новият шоурум има 450 кв.м. търговска площ и ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 10 и 22 ч. при всички необходими мерки за безопасност. Клиентите ще могат да разгледат, избират и получат на място от складова наличност от 4000 артикула от разнообразни категории като телефони, лаптопи, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за лична грижа, малки домакински електроуреди и др.

Има и възможност да се правят поръчки на определени продукти от сайта на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място артикули могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Физическите локации на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. В шоурумовете на платформата за електронна търговия се предлагат и опции за потребителски кредити.

„Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти във втория ни шоурум в София – модерно пространство, където те могат да се възползват от редица предимства при пазаруване и да открият най-актуалните продукти в различни категории. Успехът – и настоящият, и бъдещият, е функция на опита, усилията и инвестициите на eMAG. Това е нашата формула за лидерство в сектора, като клиентът винаги е в центъра на вниманието ни”, казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

Промо оферти

През първите 4 дни след откриването, от 21 до 24 октомври, ще има ексклузивни предложения – над 50 продукта от популярни категории на специални цени (в ограничени наличности), важащи само за новия шоурум в Paradise Center. През останалото време, освен в случаите на специални промоции, стойността на продуктите към крайния потребител ще е еднаква, независимо откъде поръчва – от вкъщи, от офиса, от плажа или от шоурума. За първите 4 дена от отварянето на шоурума има и друго специално предложение – покупки на стойност над 199 лв. да бъдат взети на изплащане без оскъпяване за 12 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и BNP Paribas.

От eMAG разкриват предварително някои от избраните оферти за откриването. Сред тях е 4К 55-инчов (140 см) смарт телевизор Samsung 55AU8072. Той ще се предлага на цена от 1079,99 лв. за първите 4 дни на откриването на новия шоурум в Paradise Center. Смартфонът Galaxy A52s ще е на цена от 679,99 лв. в рамките на промоцията за откриването на шоурума. Apple MacBook Pro 13 с чип M1 ще може да бъде закупен на цена от 2199,99 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *