Серията Redmi Note 11 може да поддържа зареждане до 120W

На 28 октомври Xiaomi ще представи в Китай новата серия смартфони Redmi Note 11 и часовника Redmi Watch 2. Разбира се компанията използва дните преди премиерата, за да сподели част от очакваните параметри, макар и да не се посочва за кой конкретен модел. Според последните данни в линията ще има три устройства, Redmi Note 11, 11 Pro и 11 Pro+.

Xiaomi вече сподели изображение, което частично показва някой от тях, а малко след това научихме и за наличието на технология за бързо зареждане до 120W. Най-вероятно само Redmi Note 11 Pro+, който може да е с 4500mAh батерия, ще поддържа тази мощност. За целта ще има и двуклетъчна батерия с базирана на графит течна охладителна система. Подобно решение използва Xiaomi 11T Pro. Redmi Note 11 Pro може да е ограничен до 66W.

Сред другите потвърдени черти на серията са 108MP сензор в основната камера, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, жак за слушалки и настроени от JBL високоговорители. Със сигурност обаче наличието на 120W мощност на зареждане е впечатляващо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *