SteelSeries обнови мишките Aerox 3 и Aerox 3 Wireless

SteelSeries представя новите моделите на гейминг мишките Aerox 3 и Aerox 3 Wireless, включително и новата „зимна“ цветова гама. Моделите за 2022 г. са с плъзгащи се крачета от PTFE – висок клас 100% инженерна пластмаса.

The SteelSeries Aerox 3 Wireless (Модел 2022) дава възможност за над 200 часа непрекъснат гейминг в режим 2,4 GHz или Bluetooth при тегло 68 г. Превключвателите от следващо поколение Golden Micro IP54 осигуряват бързи кликвания, а Quantum 2.0 Dual Wireless технологията е със стабилен и надежден сигнал. За висока точност е използван оптичен сензор TrueMove Air. Мишката има още водоустойчива AquaBarrier технология, сертифицирана с IP54, 3-зонова RGB подсветка и USB-C кабел за бързо зареждане и персонализиране. SteelSeries Aerox 3 (Модел 2022) тежи 59 г и е с USB-C кабел с меко покритие за по-малко съпротивление. Останалите параметри се припокриват с тези на безжичния вариант.

Мишките са налични на SteelSeries.com и в търговската мрежа в цял свят, моделите за 2022 г. на Aerox 3 и Aerox 3 Wireless, вече се предлагат в цветови гами Snow или Onyx на препоръчителна цена на дребно от производителя: 110 евро за безжичния и 70 евро за жичния вариант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *